انواع پیرسینگ و سوراخ کردن گوش و میزان درد و مدت زمان مورد نیاز برای بهبود

گوشواره ها یکی از معمولترین و معروفترین پیرسینگ ها که بوسیله سوراخ کردن گوش مورد استفاده قرار می گیرند.( با استثنا گوشواره های کلیپسی).امروزه استفاده از گوشواره در میان آقایان نیز به چشم میخورد ولی در میان خانم ها رایجتر و مرسوم تر می باشد که در انواع مختلف طراحی و تولید می گردند.

در مقاله های پیشین در مورد انواع گوشواره ها و قفل های آنها مطالبی منتشر گردید و در این مقاله به انواع پیرسینگ و سوراخ کردن گوش پرداخته ایم.

سوراخ کردن گوش با نام پیرسینگ نیز شناخته می شود که از نظر محل سوراخ شدن متفاوت می باشند. بهتر است قبل از اقدام به پیرسینگ گوش درباره ی آن مطالعه کرده و اطلاعات دقیق بدست آورید چرا که انواع پیرسینگ از نظر میزان درد، مراقبتهای بعد از پیرسینگ و همچنین طول زمان بهبود با یکدیگر متفاوت می باشند.

یکی از عوامل جذابیت پیرسینگ گستره ی انتخابی وسیعی است که پیش روی شما قرار میگیرد و شما میتوانید با انتخاب پیرسینگ های مطلوب خود، میزان خلاقیت و سبک خود را نشان دهید.

1- پیرسینگ نرمه گوش

پیرسینگ نرمه گوش
پیرسینگ نرمه گوش

سوراخ کردن نرمه ی گوش شاید رایج ترین نوع پیرسینگ باشد که از نظر میزان درد کم درد ترین نوع پیرسینگ بوده و طول درمان و بهبود آن نیز کوتاهتر از سایر انواع پیرسینگ می باشد. اکثر افرادی که به پیرسینگ علاقه دارند، این پیرسینگ را به عنوان اولین قدم انتخاب می کنند. سوراخ کردن نرمه ی گوش میتواند تنها یک عدد بوده و یا به تعداد ۲ یا ۳ عدد باشد. در این نوع پیرسینگ از گوشواره های حلقه ای، آویزی ظریف، گوشواره بخیه ای و لاله گوشی استفاده می شود

۲- پیرسینگ در پهنای نرمه

پیرسینگ در پهنای نرمه

در این نوع پیرسینگ، سوزن مخصوص سوراخ کردن گوش به جای اینکه به صورت عمودی وارد نرمه شده و از طرف دیگر خارج شود، در پهنای نرمه وارد شده و بعد از طی فاصله ی مشخص از نرمه خارج می شود. این نوع پیرسینگ به اندازه نرمه ی گوش و شکل گوش بستگی دارد.۳-پیرسینگ لاله گوش

سوراخ كردن لاله ی گوش به سوراخ كردن قسمت مياني لبه بيرون گوش شما اشاره دارد.لاله ی گوش دارای عصب هایی می باشد و از این رو سوراخ کردن لاله ی گوش می تواند دردناک باشد و نیاز به مراقب زیادی دارد. برای این نوع پیرسینگ میتوان از گوشواره های ظریف حلقه ای و یا میخی استفاده کرد.

۳– پیرسینگ لاله گوش

 پیرسینگ لاله گوش

سوراخ كردن لاله ی گوش به سوراخ كردن قسمت مياني لبه بيرون گوش شما اشاره دارد.لاله ی گوش دارای عصب هایی می باشد و از این رو سوراخ کردن لاله ی گوش می تواند دردناک باشد و نیاز به مراقب زیادی دارد. برای این نوع پیرسینگ میتوان از گوشواره های ظریف حلقه ای و یا میخی استفاده کرد.

۴- پیرسینگ تراگوس یا زبانه ی گوش

پیرسینگ تراگوس یا زبانه ی گوش

تراگوس بخشی از گوش است که درست در مقابل کانال گوش قرار دارد. درد در پیرسینگ این ناحیه می تواند بسته به ضخامت و اندازه تراگوس گوشهای شما، کمتر یا بیشتر شود.

۵- پیرسینگ آنتی تراگوس یا زبانه ی بزرگ

پیرسینگ آنتی تراگوس یا زبانه ی بزرگ

پیرسینگ زبانه ی بزرگ، سوراخ کردن قسمتی از غضروف گوش است که درست در بالای نرمه قرار دارد و دلیل نام گذاری آن با نام آنتی تراگوس به دلیل شباهت ویژگی ها و زمان بهبود  این دو نوع پیرسینگ است.

۶- پیرسینگ حلزونی

این نوع پیرسینگ در قسمت غضروفی و فرورفته ی گوش انجام می شود و به دلیل درگیری غضروف میتواند دردناک باشد و به مراقبت طولانیتری نیاز دارد. برای این نوع پیرسینگ بهتر است از گوشواره های میخی با سوزنی ظریف استفاده شود تا از بزرگتر شدن سوراخ پیرسینگ جلوگیری شود.

پیرسینگ حلزونی

۷- پیرسینگ صنعتی

شاید نام این پیرسینگ به دلیل استفاده از گوشواره هایی به شکل میخ،به این نام شناخته شده است. پیرسینگ صنعتی به یک جفت پیرسینگ که یکی در قسمت پیچه یا هلیکس و دیگری در مقابل آن قرار دارد اطلاق می شود. برای این نوع پیرسینگ معمولا از گوشواره هایی با حالت میله ای استفاده می شود که دو پیرسینگ را به هم متصل می کند.

پیرسینگ صنعتی

۸– پیرسینگ پیچه یا هلیکس

این نوع پیرسینگ در قسمت هلیکس گوش که خارجی ترین قسمت گوش است و حالتی خمیده دارد انجام می شود. در این نوع پیرسینگ به دلیل عدم وجود عصب های زیاد در این قسمت از گوش معمولا درد زیادی احساس نمی شود و مدت زمان بهبود آن نیز طولانی نمی باشد.سوراخ کاری این قسمت از گوش می تواند به صورت تکی و یا بیشتر انجام شود و در صورتی که تعداد آن بیش از ۲ سوراخ باشد از هلیکس تا انتهای لاله گوش ادامه یابد به آن پیرسینگ بافت نیز گفته می شود. استفاده از گوشواره های حلقه ای بسیار کوچک در این مدل دارای محبوبیت بالایی است و جلوه ی زیبایی نیز دارد.

 پیرسینگ پیچه یا هلیکس
 پیرسینگ پیچه یا هلیکس 2

۹– پیرسینگ اوربیتال یا مداری (دوار)

این نوع پیرسینگ از نظر ماهیتی همانند پیرسینگ صنعتی می باشد و تفاوت اصلی آن در نوع گوشواره مورد استفاده می باشد. در پیرسینگ اوربیتال گوشواره اغلب به شکل قلب و یا گل و در حالت کلی یک منحنی بسته می باشد در حالی که در پیرسینگ صنعتی از گوشواره هایی با شکل دمبل یا میله استفاده می شود. البته در این نوع پیرسینگ معمولا فاصله بین دو سوراخکاری اندکی کمتر از پیرسینگ صنعتی می باشد و در هر قسمت از گوش همانند نرمه،هلیکس، لاله و سایر قسمت های گوش می تواند انجام شود.

 پیرسینگ اوربیتال یا مداری (دوار)

۱۰- پیرسینگ غضروف داخلی گوش یا پیرسینگ daith

این نوع پیرسینگ شامل سوراخکاری درونی ترین غضروف گوش می شود که بالای مجرای اصلی گوش قرار دارد. این نوع پیرسینگ اغلب توسط ابزارهای خمیده شکل مخصوص انجام میشود و باعث آسیب به سایر نقاط نمی گردد. به دلیل ترشح چربی زیاد در این ناحیه از گوش مراقبت از این نوع پیرسینگ نیاز به دقت بالاتری دارد. در این نوع پیرسینگ اغلب از گوشواره های حلقه ای ظریف استفاده می شود

پیرسینگ غضروف داخلی گوش یا پیرسینگ daith

7 دیدگاه برای “انواع پیرسینگ و سوراخ کردن گوش و میزان درد و مدت زمان مورد نیاز برای بهبود

      • خورشید بوالحسنی :

        سلام من 13 ساله هستم و میخوام در ناحیه لاله گوشم رو غضروف پیرسینگ بزنم و از طرفی گوش حساسی دارم و احتمال اینکه عفونت شدیدی داشته باشه و دیگه جبران پذیر نباشه…
        خیلی دوست دارم که بزنم بنظر شما مشکل خیلی جدی پیش میاد؟

        • ناشناس :

          هیچ مشکلی نداره اگر رعایت کنی من خودم دو تا سوراخ داشتم رو غضروف فقط ی بار عفونت کرد با آنتی بیوتیک حل شد الان بازم میخام برم بزنم با خیال راحت برو بزن

دیدگاهتان را بنویسید